Onze dromen

Onze dromen

De naam Dromelijn is voortgekomen uit het feit dat een van de eigen kinderen nog wel eens lekker kon wegdromen en dan helemaal in haar eigen wereldje zat als klein kind. We noemden haar dan ' dromelijntje'. Door ons gezinshuis deze naam mee te geven willen we aangeven dat de kinderen met al hun 'eigen-aardigheden' er mogen zijn, het is niet erg hoe je bent. Elk kind is anders, niemand is gelijk. Je mag er zijn.

Natuurlijk hebben we zelf ook dromen. Deze dromen worden soms werkelijkheid en andere blijven dromen. Een van de grootste dromen is toch wel dat de kinderen die hier wonen ervaren dat er meer is in het leven dan alleen problemen. Dat er mensen zijn die om ze geven, dat er volwassenen zijn die ze wel kunnen vertrouwen. Dat de kinderen goed ontwikkelen en een eigen identiteit mogen ontwikkelen, dat ze erachter komen wie ze zijn en dat ze boven alles ook contact kunnen hebben en houden met hun thuissituatie, dat de biologische ouders een rol kunnen en blijven spelen in hun leven.

Een van onze andere dromen is dat we de jongeren kunnen begeleiden naar zelfstandigheid ook als ze dat niet meer bij ons in het gezinshuis kunnen. We zouden graag naar een situatie toe willen waarbij we een soort van kangaroewoning hebben waar ze de eerste stappen kunnen zetten met het gezinshuis als opvangnet, waarbij we ze blijven begeleiden en er voor ze zijn.

Wilt u ons helpen onze dromen werkelijkheid te laten worden? Financieel kosten deze dromen veel geld en om de jeugd een goede plek te bieden kunnen we wel wat hulp gebruiken. U kunt ons een mail sturen waarin u aangeeft hoe u ons kunt helpen en kunnen wij u de nodige informatie geven. Wilt u ons helpen te zorgen voor deze jeugd?

 

Contact

0592-858182
info@gezinshuisdromelijn.nl
Kloosterhout 60
9408 DM Assen

Volg ons online

Spoed?

Is er sprake van een spoedeisende hulpvraag? U kunt ons ook altijd mobiel bereiken.

 06-42492740