Voor wie?

Voor wie?

Wij zijn er voor..

Ieder kind in de leeftijd van 4 tot 21 jaar oud die om wat voor reden dan ook niet meer thuis kan wonen en niet terecht kan in een pleeggezin. De kinderen, die wij opvangen in ons eigen gezin, komen vaak uit de meest schrijnende situaties. Daarnaast bieden wij trajecten aan om te oefenen in het zelfstandig wonen. Wij beschikken sinds maart 2020 over twee appartementen die achter op het erf gesitueerd zijn.

Op dit moment bieden wij voor langere tijd opvang aan 5 kinderen in de leeftijd van 13 tot 18 jaar.

De vraag voor opvang ontstaat vaak vanuit een situatie waarin 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg en begeleiding nodig is. Door middel van ons gezinshuis kunnen wij de situatie van een uithuisplaatsing richting een instelling voorkomen. In onze situatie kunnen wij de veilige situatie van een gezinsomgeving; rust, reinheid en regelmaat bieden waardoor een kind zich op een goede wijze kan ontplooien.

Een duidelijke werkwijze

In onze aanpak proberen we een aantal belangrijke waarden centraal te stellen en onze werkwijze is hier ook zo goed mogelijk op afgestemd.

Contact

0592-858182

Hoofdvaartsweg 162
9406 XE Assen

Volg ons online

Privacy statement

Wij vinden dat cookies er zijn om opgegeten te worden dus is deze website cookie vrij. Wilt u ons volledige Privacy Statement ontvangen of heeft u vragen en/of opmerkingen? Neemt u dan contact op met Koen op 06-42492740