Voor wie?

Voor wie?

Wij zijn er voor..

Jongeren in de leeftijd van (ongeveer) 10 tot 21 jaar oud die om wat voor reden dan ook niet meer thuis kunnen wonen. De jongeren, die wij opvangen in ons eigen gezin, komen vaak uit de meest schrijnende situaties. Daarnaast bieden wij trajecten aan om te oefenen in het zelfstandig wonen. Wij kunnen jongeren op maat een traject aanbieden. In de boerderij hebben wij de beschikking over een appartement waar de jongere kan oefenen in kleine stappen richting één van de appartementen buiten op het erf om geheel zelfstandig te kunnen functioneren.

Op dit moment bieden wij voor langere tijd opvang aan 6 jongeren in de leeftijd van 13 tot 21 jaar.

De vraag voor opvang ontstaat vaak vanuit een situatie waarin 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg en begeleiding nodig is. Door middel van ons gezinshuis kunnen wij de situatie van een uithuisplaatsing richting een instelling voorkomen. In onze situatie kunnen wij de veilige situatie van een gezinsomgeving; rust, reinheid en regelmaat bieden waardoor een jongere zich op een goede wijze kan ontplooien.

Een duidelijke werkwijze

In onze aanpak proberen we een aantal belangrijke waarden centraal te stellen en onze werkwijze is hier ook zo goed mogelijk op afgestemd.

Contact

06-42492740 Koen
06-30078643 Marjon
Hoofdvaartsweg 162
9406 XE Assen

Volg ons online

Privacy statement

Wij vinden dat cookies er zijn om opgegeten te worden dus is deze website cookie vrij. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neemt u dan contact op met Koen.