Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wij zijn Koen en Marjon Dorgelo, gezin met acht prachtige jongeren. Twee eigen dochters en zes opgevangen jongeren. Op deze wijze een dynamisch en levendig gezin.

Inmiddels alweer een flink aantal jaren geleden besloten wij op zoek te gaan naar een zinvollere manier van invulling van ons leven en wij besloten ons hart te volgen. Wij hadden allebei een goede baan, Koen als manager in de consumentenelectronica en Marjon als leerkracht ondersteuner in het basisonderwijs. Vooral de functie van Koen gaf niet genoeg voldoening en wij hadden in ons hart en huis meer ruimte voor jongeren. De gedachte om deze ruimte letterlijk en figuurlijk te bieden aan kinderen in 'nood' was een al langer levende wens en op 1 mei 2013 was het zover, de start van ons gezinshuis!

Inmiddels is de gezinssamenstelling zo gewoon geworden alsof het altijd zo geweest is. 24 uur per dag, 7 dagen per week en nog geen seconde spijt!

Alvast een indruk krijgen?

Bekijk het fotoalbum voor een korte eerste indruk.

Contact

06-42492740 Koen
06-30078643 Marjon

Hoofdvaartsweg 162
9406 XE Assen

Volg ons online

Privacy statement

Wij vinden dat cookies er zijn om opgegeten te worden dus is deze website cookie vrij. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neemt u dan contact op met Koen.