Impressie huis

Impressie huis

Een prettige leefomgeving met een huiselijk karakter

Voor een eerste indruk kunt u onderstaande foto's van het huis bekijken. Ook zijn wij via social media te volgen en kunt u een indruk van ons gezinshuis krijgen. De beste indruk is uiteraard te krijgen door elkaar te ontmoeten. Wilt u meer weten, twijfel dan niet om contact op te nemen.

Ervaring van anderen

Het is hier warm, het gevoel van thuis is hier zeer sterk aanwezig

- Ouders van een van de kinderen-

' Koen en Marjon zijn door hun positief kritische houding in staat duurzame samenwerkingsrelaties aan te gaan op een prettige, professionele manier. In hectische situaties houden zij het hoofd koel.'

Roel Rijskamp, Formulemanager Gezinshuis.com

'Als behandelaar bij Accare heb ik ervaren dat Koen en Marjon van Gezinshuis Dromelijn op een warme, betrokken en tegelijkertijd professionele manier betrokken zijn bij de ( pleeg ) kinderen die bij hen wonen en zich tot het uiterste inspannen om hen echt die zorg te bieden die ze nodig hebben. Ik heb hier veel waardering en bewondering voor en zou het elk kind dat op de een of andere manier niet thuis kan wonen, een plekje bij Dromelijn gunnen.

I. Wesselink cognitief gedragstherapeut Accare

'Mooie mix van affectie, gezelligheid en veiligheid bij Koen en Marjon. Ingebed in een heldere structuur met duidelijke regels. Een fijn en toekomstgericht alternatief voor kinderen die voor langere tijd niet thuis kunnen wonen.'

Hulpverlener Yorneo

Wilt u graag kennismaken?

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Marjon 06-30078643 of Koen 06-42492740.

Contact

06-42492740 Koen
06-30078643 Marjon
Hoofdvaartsweg 162
9406 XE Assen

Volg ons online

Privacy statement

Wij vinden dat cookies er zijn om opgegeten te worden dus is deze website cookie vrij. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neemt u dan contact op met Koen.